Als fotograaf zit je vanwege één nieuwe AVG wet niet te wachten op zo’n rompslomp aan activiteiten. Natuurlijk kan je dit “oplossen” door standaard documenten en tekstfragmenten van internet te plukken, maar het venijn zit hem juist in de details. En het zijn juist de details die jou uniek maken in je werk. Fouten in je privacy documenten kunnen dramatische gevolgen hebben.

Wij willen je ontzorgen en hebben op basis van de wensen van onze fotograferende klanten een mooi, compleet en gunstig pakket voor jou samengesteld voor € 249,- (excl. btw). Geen verrassingen, gewoon simpel.

Wat kan je verwachten:  

 • Een telefonisch intake gesprek (+/- 30 min).
 • Inventarisatie van je specifieke situatie voor de AVG.
  Wij kijken gericht naar wat voor jou van toepassing is om te voldoen aan de AVG.
 • Een verwerkingsregister.
  Dit is volgens de AVG verplicht. 
 • Een Website-scan.
  Wij checken of je website voldoet aan de eisen van de AVG.
 • Privacyverklaring en Cookiebeleid voor op je website.
  Dit is ook een verplicht onderdeel. Hiermee toon je aan hoe je met de AVG en de privacy van je klanten omgaat.
 • Consent/disclaimer voor op email en digitale formulieren.
 • Analyse van benodigde verwerkersovereenkomsten.
  Denk bijvoorbeeld aan de Fotogallery die je aan klanten beschikbaar stelt met daarin hun foto’s. Hoe is hun privacy gewaarborgd?

Prijs totaalpakket  €249,- excl btw

Bijzondere persoonsgegevens

Besef je als fotograaf dat je niet te maken heb met zomaar persoonsgegevens? De AVG is duidelijk en expliciet: een foto is een persoonsgegeven, en wanneer het ter identificatie wordt gemaakt is het zelfs een bijzonder (biometrisch) persoonsgegeven. En ja, daar gelden strengere eisen voor. Het is daarom een goede zaak om de AVG te volgen. Loop geen onnodige risico’s.

Nog even in het kort waarom….

Tegen lage kosten ben je straks AVG compliant. Je voldoet niet alleen aan de eisen volgens de wet, maar toont ook aan dat je de privacy van je klanten respecteert. Dit is natuurlijk een must in je beroep, want vertrouwen is belangrijk in de relatie tussen fotograaf en klant. Doe jij waar jij goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn.

Bel (085 – 0606 086) of maak contact via het formulier.