DP Compliance staat voor helder en verantwoord advies met “een persoonlijke touch”.

Heeft u ook geen zin om uitgebreide en ingewikkelde vragenlijsten online in te vullen en daarbij uw privacy status te delen met iemand aan de “andere kant”? Wenst u toch liever een persoonlijk gesprek met een AVG-specialist?  Vraag dan nu meteen uw gratis AVG intake gesprek aan.

Wij vinden het belangrijk om met u in gesprek te gaan.

De AVG-specialist gaat graag met u in gesprek. Het intake gesprek vindt telefonisch plaats en kan ongeveer een half uur duren. In overleg kan de intake ook bij u op kantoor gebeuren.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de intake maakt de AVG-specialist aan de hand van uw informatie een inventarisatie van uw huidige privacy status (in hoeverre voldoet u al aan de nieuwe privacywetgeving en welke onderdelen verdienen nog aandacht?). Na dit gesprek weet de AVG-specialist wat er nog moet gebeuren voor AVG Compliance en ontvangt binnen 2 werkdagen een passende offerte.

Voor meer informatie kunt u onze werkwijze raadplegen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 0606 086 of gebruik onderstaand contactformulier. U kunt ook mailen naar: info@dpcompliance.nl.

Wilt u een gratis intake gesprek aanvragen? Vul uw gegevens hier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een afspraak! Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden. Lees voor meer informatie ons privacy statement

Ik geef DP Compliance toestemming voor het verwerken van mijn gegevens.